banner
 
Meer over Zomerfruit

Zomerfruit


Natuurlijk ken je die bloedrode zoete Hollandse aardbeien, maar er is meer. Delicaat roze frambozen, friszure rode bessen, koninklijk blauwe bessen, kruidig zoete bramen en knapperige kruisbessen. Stuk voor stuk echte 'verwenfruitsoorten', aromatisch en intens van smaak. Het hele jaar door kun je genieten van al dat lekkere zomerfruit dat in de winkels ligt.

Genieten van zomerfruit

Deze snoepjes zijn zo lekker dat je er niets bij nodig hebt om er van te genieten. Als je een schaaltje op tafel of op je bureau zet, durven we te wedden dat het snel leeg is. Maar je kunt het zomerfruit ook heel goed verwerken in allerlei gerechten. Fruitsalades, vruchtenbowl en desserts: je kunt er alle kanten mee op. Smakelijk en heel eenvoudig is een combinatie van aardbeien, bessen, frambozen, bramen en/of kruisbessen. Puur natuur of bestrooid met een beetje (poeder)suiker. Wil je er wat meer werk van maken dan kun je de vruchten pureren en de vruchtenpuree gebruiken als basis voor smoothies, milkshakes, vruchtensauzen en ijs. Verras jezelf eens met een heerlijk zomerfruitgerecht..

Zomerfruit lekker én gezond!

Al die rood-blauw gekleurde fruitsoorten zijn niet alleen mooi en ontzettend lekker, ze zijn ook nog eens super gezond. Ze zitten boordevol voedingsstoffen zoals ijzer, vitaminen en antioxidanten. Deze helpen je er mooier uit te zien en huidveroudering tegen te gaan. Ook verhoog je je uithoudingsvermogen door het eten van zomerfruit.

Zo haal je met zomerfruit je 2x2

Laat je dus verleiden door dit zoete zomerfruit. Met een schaaltje aardbeien of frambozen haal je gemakkelijk jouw 2 keer fruit per dag!

Bramen Framboos Blauwe Bes Kruisbes Aalbes Aardbei

 

Campagne gefinancierd met steun van de Europese unie