banner
Laatste Reacties

Peterselie

De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Lees verder >>

Basilicum

Basilicum komt van oorsprong uit Zuid-Aziƫ en werd in de 16e eeuw vanuit India en Perziƫ naar Europa gebracht.
Lees verder >>

Selderij

Selderij is een tuinkruid dat vergelijkbaar is met peterselie, maar het heeft wel een veel sterkere smaak.
Lees verder >>

Dille

Dille is een plant uit de schermbloemenfamilie, waar ook venkel en kervel toe behoren. Dille heeft fijne, naaldachtige bladeren.
Lees verder >>

Rozemarijn

Rozemarijn is een groenblijvende heester, een houtachtige plant uit de lipbloemenfamilie.
Lees verder >>

Oregano

Geen Italiaanse of Spaanse keuken zonder oregano. Dit zoet-pittig ruikende kruid wordt ook wel marjoraan of wilde marjolein genoemd.
Lees verder >>

Pepers

Pepers zijn familie van de paprika. Het zijn pikante smaakmakers, die niet alleen scherp smaken maar ook zorgen voor een lekker aroma aan gerechten.
Lees verder >>

Kervel

Het ultieme gerecht met kervel is de kervelsoep, want daarin komt de aparte licht zoete anijsachtige smaak van kervel het best tot zijn recht.
Lees verder >>

Munt

Dit kruid is bekend en geliefd vanwege de frisse pepermuntsmaak.
Lees verder >>

Cees Corbijn
Kook eert een theelepel venkelzaad in 100 cc melk (kortkoken voor smaakafgifte). Voeg gezeefde melk toe aan een puree van koolraap (klaarmaken als...
Lees artikel >>
Leon Bosten
ik ben het zelf hetkweken voor de eerste keer en dit gaat tot nog toe goed
Lees artikel >>
HJ Mensink
wat zijn moezende en wat zijn niet moezende appels?
Lees artikel >>
Manon Kievit
Beste Barton, Wij hebben promotiemateriaal over zachtfruit en dus niet specifiek over frambozen. Bovenstaande informatie hebben we alleen...
Lees artikel >>
Peter Raap
hallo ik pluk al zo n jaar of veertig cantharellen maar ik heb nooit geweten dat ze ook geteeld kunnen worden ! (hebben jullie dit wel goed?)
Lees artikel >>
Licentie voor gebruik van inhoud | Disclaimer en privacy | GroentenFruit Bureau op Youtube | GroentenFruit Bureau op Twitter