banner
Laatste Reacties

Rock Chives®

Rock Chives® is, net als taugé en alfalfa, een kiemgroente. Deze groenten kenmerken zich allen door een lekkere smaak en een zeer hoge voedingswaarde.
Lees verder >>

Shiso® purper

Deze cresssoort is afkomstig uit Azie. Vooral in Japan en China wordt het veel gegeten. Het ziet er niet alleen heel mooi uit op het bord door de diepe kleur, de smaak is ook verrassend en heeft iets weg van komijn.
Lees verder >>

Radijskiemen

Radijskiemen zijn, net als taugé en alfalfa, een kiemgroente. Deze groenten kenmerken zich allen door een lekker pittige smaak en een zeer hoge voedingswaarde.
Lees verder >>

Bieslook

De oorsprong van bieslook ligt in China, maar tegenwoordig wordt het gekweekt in Europa en Amerika.
Lees verder >>

RucolaCress®

RucolaCress® is een kiemgroente met een pittige notensmaak. Als je een blaadje proeft, ben je verbaasd hoe sterk de smaak is.
Lees verder >>

Alfalfa

Alfalfa is de Nederlandse naam van de spruitgroente Luzerne. De naam Al-fal-fa komt uit het Arabisch en betekent ‘vader van alle voedsel’ of het ‘beste voedsel’.
Lees verder >>

Rode koolkiemen

Deze mooie rode kiemen zijn, net als taugé en alfalfa, een kiemgroente. Deze groenten kenmerken zich door een lekker lichte koolsmaak en een zeer hoge voedingswaarde.
Lees verder >>

Bietenkiemen

Bietenkiemen zijn, net als alfalfa en taugé, een kiemgroente. Deze kiemen hebben een vrij neutrale smaak, maar een prachtige rood-paarse kleur. Bietenkiemen zijn daarom zer geschikt als garnering.
Lees verder >>

Mosterd cress

Mosterd Cress is, net als taugé en alfalfa, een kiemgroente. Deze groenten kenmerken zich allen door een lekker pittige smaak en een zeer hoge voedingswaarde.
Lees verder >>

Taugé

Taugé is de ontkiemde mungboon, ook wel katjang idjo ("groene boon") genoemd. Het wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, onder andere in loempia's.
Lees verder >>

Shiso® groen

Deze typischer Japanse cress soort wordt in Japan altijd standaard bij vis geserveerd. De smaak is anijsachtig. De groene variant is iets milder van smaak dan Shiso® purper.
Lees verder >>

Micro Vegetables

De kiemgroenten maken een gerecht helemaal af. Gebruik verschillende smaken microgroenten op je bord om kleur en smaak af te wisselen
Lees verder >>

Daikon Cress®

Daikon Cress® is, net als taugé en alfalfa, een kiemgroente. Deze groenten kenmerken zich allen door een lekker pittige smaak en een zeer hoge voedingswaarde.
Lees verder >>

Broccoli cress

Broccoli cress is, net als taugé en alfalfa, een kiemgroente. Deze groenten kenmerken zich allen door een lekker pittige smaak en een zeer hoge voedingswaarde.
Lees verder >>

Tuinkers

Tuinkers is een plant uit de kruisbloemenfamilie en wordt ook wel sterrenkers of bitterkers genoemd.
Lees verder >>

Cees Corbijn
Kook eert een theelepel venkelzaad in 100 cc melk (kortkoken voor smaakafgifte). Voeg gezeefde melk toe aan een puree van koolraap (klaarmaken als...
Lees artikel >>
Leon Bosten
ik ben het zelf hetkweken voor de eerste keer en dit gaat tot nog toe goed
Lees artikel >>
HJ Mensink
wat zijn moezende en wat zijn niet moezende appels?
Lees artikel >>
Manon Kievit
Beste Barton, Wij hebben promotiemateriaal over zachtfruit en dus niet specifiek over frambozen. Bovenstaande informatie hebben we alleen...
Lees artikel >>
Peter Raap
hallo ik pluk al zo n jaar of veertig cantharellen maar ik heb nooit geweten dat ze ook geteeld kunnen worden ! (hebben jullie dit wel goed?)
Lees artikel >>
Licentie voor gebruik van inhoud | Disclaimer en privacy | GroentenFruit Bureau op Youtube | GroentenFruit Bureau op Twitter