banner
Laatste Reacties

Kropsla

Naast de traditionele en vertrouwde kropsla zijn er de laatste jaren vele soorten bijgekomen.
Lees verder >>

Eikenbladsla

De bladeren van de eikenbladsla lijken, zoals de naam al doet vermoeden, op de bladeren van een eik. De kleur is meestal groen met rood-bruine randen, maar er zijn ook compleet groene varianten.
Lees verder >>

Lollo Rosso

Lollo Rosso is een rode slasoort met een losse krop en een sterk gekroesd blad. Het blad is zacht en de smaak is heel neutraal.
Lees verder >>

Botersla

Botersla of Salanova is een zogenaamde multi-leaf sla. Dat betekent dat een krop Salanova wel twee tot vier keer meer bladeren bevat dan gewone sla.
Lees verder >>

Lollo Biondo

Lollo Biondo is een groene slasoort met een losse krop en een sterk gekroesd blad. Het blad is zacht en de smaak is heel neutraal.
Lees verder >>

Cees Corbijn
Kook eert een theelepel venkelzaad in 100 cc melk (kortkoken voor smaakafgifte). Voeg gezeefde melk toe aan een puree van koolraap (klaarmaken als...
Lees artikel >>
Leon Bosten
ik ben het zelf hetkweken voor de eerste keer en dit gaat tot nog toe goed
Lees artikel >>
HJ Mensink
wat zijn moezende en wat zijn niet moezende appels?
Lees artikel >>
Manon Kievit
Beste Barton, Wij hebben promotiemateriaal over zachtfruit en dus niet specifiek over frambozen. Bovenstaande informatie hebben we alleen...
Lees artikel >>
Peter Raap
hallo ik pluk al zo n jaar of veertig cantharellen maar ik heb nooit geweten dat ze ook geteeld kunnen worden ! (hebben jullie dit wel goed?)
Lees artikel >>
Licentie voor gebruik van inhoud | Disclaimer en privacy | GroentenFruit Bureau op Youtube | GroentenFruit Bureau op Twitter