banner
Laatste Reacties

Lollo Rosso

Lollo Rosso is een rode slasoort met een losse krop en een sterk gekroesd blad. Het blad is zacht en de smaak is heel neutraal.
Lees verder >>

Lollo Biondo

Lollo Biondo is een groene slasoort met een losse krop en een sterk gekroesd blad. Het blad is zacht en de smaak is heel neutraal.
Lees verder >>

Eikenbladsla

De bladeren van de eikenbladsla lijken, zoals de naam al doet vermoeden, op de bladeren van een eik. De kleur is meestal groen met rood-bruine randen, maar er zijn ook compleet groene varianten.
Lees verder >>

Botersla

Botersla of Salanova is een zogenaamde multi-leaf sla. Dat betekent dat een krop Salanova wel twee tot vier keer meer bladeren bevat dan gewone sla.
Lees verder >>

Kropsla

Naast de traditionele en vertrouwde kropsla zijn er de laatste jaren vele soorten bijgekomen.
Lees verder >>

Cees Corbijn
Kook eert een theelepel venkelzaad in 100 cc melk (kortkoken voor smaakafgifte). Voeg gezeefde melk toe aan een puree van koolraap (klaarmaken als...
Lees artikel >>
Leon Bosten
ik ben het zelf hetkweken voor de eerste keer en dit gaat tot nog toe goed
Lees artikel >>
HJ Mensink
wat zijn moezende en wat zijn niet moezende appels?
Lees artikel >>
Manon Kievit
Beste Barton, Wij hebben promotiemateriaal over zachtfruit en dus niet specifiek over frambozen. Bovenstaande informatie hebben we alleen...
Lees artikel >>
Peter Raap
hallo ik pluk al zo n jaar of veertig cantharellen maar ik heb nooit geweten dat ze ook geteeld kunnen worden ! (hebben jullie dit wel goed?)
Lees artikel >>
Licentie voor gebruik van inhoud | Disclaimer en privacy | GroentenFruit Bureau op Youtube | GroentenFruit Bureau op Twitter