Quiche met gehakt en venkel

Quichegehaktvenkel.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 40 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Oven

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 2 venkelknollen
  • 6 blaadjes bladerdeeg
  • 3 eieren
  • 400 ml room
  • 400 g gehakt
  • 100 g roomkaas
  • 1 eetlepel paneermeel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C.
Vet de springvorm in met boter en bekleed met bladerdeeg, prik gaatjes in debodem en bestrooi met paneermeel.
Klop de eieren met de room en kaas los.
Verdeel de venkel en het gehakt in de vorm en giet het eimengsel erover.
Zet in de oven. Zet de oven na 10 minuten op 160°C en laat de quiche nog ± 40minuten garen.
Recept uit de bundel “Volop variëren met venkel”.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie