Panpizza met champignons

panpizzametchampignons.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 20 min

Menugang: Lunch

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • ca. 250 g verse champignons in plakjes
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olie of olie met Italiaanse kruiden
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneetjes brood
  • beetje boter of margarine
  • 4 eetlepels kant-en-klare tomatensaus
  • 4 plakjes belegen kaas
  • 1 theelepel pizzakruiden

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui.Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan. Doe de champignons erbij, pers hetteentje knoflook erboven uit en bak de champignons al omscheppend 3 – 5 minuten.Snij van de boterhammen de korstjes af. Besmeer de boterhammen met een kleinbeetje boter of margarine. Haal de champignons uit de hapjespan en leg desneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden in de pan. Verdeel detomatensaus en de champignons over de boterhammen. Snij de plakken kaas inrepen. Leg de repen kaas op de champignons en strooi de pizzakruiden erover.Laat de panpizza, met een deksel op de pan, in ongeveer 10 minuten heet worden.

Per persoon ongeveer 75 gram groenten

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie