banner
Meer over Crostini met...


crostini-met-knoflooktapenade

Crostini met knoflooktapenade


Bijgerecht voor 2 personen

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • 4 teentjes knoflook.
  • 4 zongedroogde tomaten.
  • 10 groene ansjovisolijven.
  • 1 eetlepel cashewnoten.
  • 2 takjes basilicum.
  • 1 eetlepel olijfolie en wat olie voor bestrijken.
  • 2 kleine ciabatta’s.

Bereidingswijze

Pel 3 teentjes knoflook. Hak ze in een keukenmachine met de zongedroogde tomaten, olijven, cashewnoten en basilicum tot een grove tapenade. Voeg halverwege de olijfolie toe.Snij de ciabatta’s in plakken. Halveer het laatste teentje knoflook. Wrijf een kant van de plakken brood hiermee in. Verwarm een grillpan voor en bestrijk deze met olie. Bak het brood aan beide kanten mooi goudbruin. Geef de knoflooktapenade bij het gebakken brood.