banner
Meer over The Greenery...


the-greenery-zachtfruit-introduceert-oranje-frambozen

The Greenery Zachtfruit introduceert oranje frambozen

04-06-2012

In de aanloop van het EK presenteert The Greenery Zachtfruit een unieke framboos in Europa: de oranje framboos. Deze nieuwe framboos is het resultaat van het veredelingsprogramma van Greenery partner Plant Sciences Inc. uit California. Het lekkers heeft de smaak van een framboos, maar met een oranje kleur.

The Greenery heeft een exclusief samenwerkingsverband met Plant Science Inc. voor de verbetering van zachtfruitrassen op smaak en kwaliteit. Gerard van Loon, Productmanager Zachtfruit, heeft vertrouwen in de commerciële potentie van het nieuwe oranje fruit. Vooral door het aansprekende uiterlijk dat samengaat met een uitstekende smaak. De oranje frambozen passen volledig in de oranje sfeer, die tijdens de komende sportzomer in Nederland haar hoogtepunt kent met het EK voetbal.

"Gezonde eetgewoonten met daarin voldoende inname van groente en fruit wordt door de consument als belangrijk ervaren. The Greenery kan hierin een gezonde rol spelen. Ook het belang van voldoende bewegen, zoals buiten spelen en sporten, krijgt van The Greenery aandacht. Met de oranje framboos kunnen we gezond eten en sport combineren. De framboos is ideaal als gezonde snack bij alle ‘oranje’ sportactiviteiten. De vruchtjes zijn qua vorm en smaak gelijk aan de welbekende roze framboos, maar ze hebben een opvallend frisse oranje kleur. Momenteel worden ze door Greenery teler Familie Pertijs op zeer kleine schaal geteeld. Tijdens het WK voetbal in 2014 verwacht The Greenery voldoende oranje frambozen beschikbaar te hebben om oranjefans kennis te laten maken met deze unieke vrucht.

“Met de oranje frambozen biedt The Greenery haar klant een uniek product aan waarmee zij haar omzet kan vergroten.”, aldus Gerard van Loon. “In dit geval hebben zowel de teler, als de afnemer een gezond concept in handen.”

Voor product en commerciële informatie kan u contact opnemen met Marcel van Lith, Verkoper The Greenery, tel: 076 – 513 60 14, mob: 06 - 50 607 895 of e-mail: m.vanlith@thegreenery.com.


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.