banner
Meer over Scelta Ceuticals...


scelta-ceuticals-en-kika-samen-voor-gezondheid

Scelta Ceuticals en KiKa samen voor gezondheid

21-06-2012

Voedingssupplementenfabrikant Scelta Ceuticals maakt zich sterk voor een betere gezondheid. Daarom ondersteunen zij Stichting Kinderen Kankervrij met een unieke actie. Van ieder Scelta Ceuticals product dat op www.murill.com besteld wordt met de actiecode “Kika” gaat 25% van de opbrengst naar KiKa. Het onderzoek dat met dit geld verricht kan worden, helpt kinderen in hun strijd tegen kanker.

We zijn steeds meer onderhevig aan de gevolgen van ongezonde voeding en stress, die het immuunsysteem laten haperen. Het immuunsysteem beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Soms kan de weerstand echter wel wat ondersteuning gebruiken. Scelta Ceuticals ontwikkelt producten die het immuunsysteem ondersteunen op basis van heilzame paddenstoelen. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de Agaricus Blazei Murill, ofwel Amandelpaddenstoel, een positief effect heeft op het ondersteunen en moduleren van het immuunsysteem, onder andere vanwege de 1,3 en 1,6 ß-glucanen en ergosterol (pro-vitamine D) die het bevat. Capsules op basis van deze amandelpaddenstoel zijn sinds kort onder de naam Murill als voedingssupplement te verkrijgen.

Inmiddels is er meer dan 50 jaar wetenschappelijk onderzoek gevoerd en is er ervaring opgedaan met het gebruik van deze paddenstoel. Ofschoon voor dit product reeds ruime wetenschappelijke onderbouwing is als het gaat om deze algemene ondersteuning en modulering van het immuunsysteem, is er in ons land nagenoeg geen wetenschappelijk onderzoek verricht naar deze heilzame paddenstoel. In de internationale wetenschappelijke literatuur zijn echter duidelijke indicaties dat deze paddenstoel ook kan worden ingezet als voedingssupplement bij meer specifieke indicaties zoals allergieën(1) (appelallergie en OAS (oral allergy syndrome)) en virale aandoeningen zoals Herpes Simplex(2) (o.a. koortslip). Scelta Ceuticals is voornemens deze twee richtingen verder wetenschappelijk te onderzoeken in samenwerking met twee Nederlandse universiteiten.

Scelta Ceuticals maakt zich sterk voor een betere gezondheid. Daarom ontwikkelt het 100% natuurlijke en bewezen gezondheid bevorderende producten én steunt het Stichting Kinderen Kankervrij. Van ieder Scelta Ceuticals product dat op de webshop www.murill.com met actiecode kika besteld wordt gaat 25% van de opbrengst naar KiKa. Het onderzoek wat hiermee verricht kan worden, helpt kinderen in hun strijd tegen kanker.


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.