banner
Meer over OPROEP: Geef...

OPROEP: Geef Floriade Huis van de Smaak een eigen gezicht

24-08-2011

Huis van de smaak zoekt foto’s van 1250 mensen uit de sector.

GroentenFruit Bureau zoekt 1250 opvallende gezichten van vakmensen uit de voedingstuinbouw voor de presentatie op de Floriade 2012. Een prominente presentatie van groenten, fruit en champignons wordt momenteel voorbereid. De belangrijkste factor in de sector voor groenten en fruit vormen de vakmensen. GroentenFruit Bureau geeft daarom bedrijven de gelegenheid de gezichten achter de producten te tonen: foto’s van enthousiaste telers, handelaren, detaillisten, zaadontwikkelaars, verpakkers etc. kunnen worden toegezonden aan GroentenFruit Bureau vóór 1 september aanstaande.

De foto’s zullen worden gebruikt in een bol van 7m3. Iedere foto vormt één pixel in een totaalbeeld van twee handen. Bedrijven kunnen hun product een gezicht geven naar de miljoenen bezoekers van de Floriade door foto’s van medewerkers hiervoor aan te leveren.

Opvallende foto

Creatieve, serieuze, opvallende en mooie foto’s kunnen worden aangeleverd bij GroentenFruit Bureau in een hoge resolutie (>300dpi) en gemaild worden aan: Floriade@groentenfruitbureau.nl Inzenden vóór 1 september 2011


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.
personphoto
Van: HJ Geuijen om 01/09/2011 - 08:36
Dat wordt latig: op 1 september 2011 een berichtje ontvangen dat je voor 1 september 2011 een foto kunt opsturen!