banner
Meer over My Jello’s door...


my-jellos-door-naar-halve-finale-smaak-van-nl

My Jello’s door naar halve finale Smaak van NL

27-06-2012

Op 26 juni is My Jello’s®, de zoete, gele cherrytomaatjes van kwekerij Westburg BV en ZON fruit & vegetables, met zes anderen door naar de halve finale van ‘De smaak van NL’. Hiermee gaat My Jello’s® door naar de landelijke beoordeling die eind september plaatsvindt. Het commentaar van de jury luidde: “We vinden My Jello’s lekker en we willen ze kopen!”. Aan de voorronde voor Zuid-Nederland deden 23 deelnemers mee. 

My Jello's® zijn gele cherrytomaatjes van het ras Summersun® die geteeld worden door kwekerij Westburg BV uit Grubbenvorst. Deze gele cherrytomaat heeft een knapperige bite en een verrassende,  friszoete smaak en omdat ze per stuk maar 3 kcal bevatten, is het  een verantwoord tussendoortje in een handige verpakking voor onderweg.

De Smaakvol-erkenning, dé sterrenstatus voor het lekkerste product van Nederlandse bodem, wordt voor de vijfde keer uitgereikt. De jury kiest op basis van de beoordelingen van smaak, concept, commercie en duurzaamheid. Wie weet dit als beste te combineren? Bekende foodrecensenten, vakspecialisten en consumenten gaan dit in een landelijke discussie met elkaar uitmaken.  

De landelijke finalisten, inclusief de drie publieksfavorieten, strijden in het najaar van 2012 om de ultieme smaakerkenning.  

Voor meer informatie over My Jello’s®: www.myjellos.com.
Voor meer informatie over de verkoop van My Jello's® neemt u contact op met Corne van Winsen ZON fruit & vegetables (077-323 9681 of 06 22 73 21 29).


 

Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.