banner
 
Meer over Reacties

Reacties


Hieronder vind u de reacties, die we hebben ontvangen over de Floriade in Venlo.

Maurits van Beek op de Floriade in Venlo:
Ik vond het een genoegen om afgelopen maandag kennis te maken en kort te horen over het enthousiasme waarmee het Huis van de Smaak is ontwikkeld tot wat het is en op welke manier het wordt bestierd.Ik vond het een erg professionele en inhoudelijke uitstraling hebben, waar veel mensen en met name kinderen van zullen genieten. Concrete haakjes heb ik op dit moment niet, maar wellicht kunnen we in de toekomst het een en ander aan elkaar verbinden. Ik denk dan met name aan kinderen en de ontzettende leuke activaties zoals het ontbijt wat bij jullie bijvoorbeeld kon worden samengesteld met de touch screens.
 
Succes met de Floriade en nogmaals dank voor de ontvangst!

Harm van Raaij op de Floriade in Venlo:
Bedankt voor jouw enthousiaste inleiding gister in het Huis van de Smaak.
 
Alle leden van het Jong Agri Netwerk waren erg onder de indruk. Proeven, ruiken, zien, kortom ervaren, werkte duidelijk prima! We hebben ook nog even met de kwekers gesproken, super de vakmensen zelf over hun product te horen praten.
 
Je vroeg naar kritiekpunten, maar ik heb ze niet gehoord vanuit deze groep. Zij waren het er unaniem over eens dat het bezoek aan het huis van de smaak het hoogtepunt was van dit bezoek aan de Floriade.

Nogmaals bedankt en alle lof voor wat jullie daar presteren!

Theo van der Kaaij op de Floriade in Venlo: "Een wereldse dag gehad"
De Floriade is bruisend van start gegaan. De wereldtuinbouwtentoonstelling is twee weken geleden geopend door onze Koningin en nu zijn er reeds méér dan 100.000 seizoenskaarten verkocht. De Floriade is een 27 weken durende Nederlandse wereldtuinbouwtentoonstelling, die eens in de tien jaar wordt georganiseerd. Na Zoetermeer en Haarlemmermeer is het deze editie de eer aan Venlo om er een geweldig evenement van te maken.

Aan het eind van de tweede Floriade week bracht Theo van der Kaaij samen met zijn zoon Dirk, neef Patrick van der Kaaij en zijn vrouw een bezoek aan Venlo. Theo: “Met wat we allemaal gezien hebben, was het een zeer inspirerende dag. De gehele wereld is vertegenwoordigd op de Floriade en daarbij is te zien dat Nederland zeker voorop loopt. Deze editie is echt van deze tijd. Ik raad iedereen dan ook aan om een bezoek te brengen aan de Floriade aangezien de opzet en organisatie van de Floriade echt een 10 scoort. Als we deze boodschap uit dragen naar buiten, naar familie en vrienden, dus ook over de grens, kan het niet anders dan dat het een geweldig evenement wordt het komende half jaar.”

Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.