banner
 
Meer over Kanalen

Kanalen


GroentenFruit Bureau maakt gebruik van meerdere communicatiekanalen. Doel van deze inzet  is informatie zo breed mogelijk beschikbaar te stellen.

Communicatie door middel van e-mails

Naast vele extra's krijgt iedere ingeschreven gebruiker elke maand een e-mailing. Hierin staat  het laatste nieuws, een overzicht van toekomstige evenementen en andere gebeurtenissen, productinformatie en 4 recepten. Ook als je je professioneel met groenten en/of fruit bezighoud of als je publiceert over groenten en fruit kan je jezelf inschrijven op onze inschrijf-pagina voor een nieuwsbrief met voor relevante informatie. Onze informatie is dus toegespitst op diverse doelgroepen.

Twitter

GroentenFruit Bureau is ook te volgen op Twitter. Elke dag wordt via deze dienst een nieuw recept aangeboden, dat een waardevolle aanvulling is op je 2x2, maar ook informatie uit onze Veggipedia, het laatste nieuws en nieuwe agenda-items.

Met Twitter zenden gebruikers tekstberichten, zogenaamde “tweets”, van maximaal 140 karakters lang de wereld in. Deze tweets worden getoond op de gebruikerspagina. Zo kunnen gebruikers alle informatie die ze willen zien, op één plek verzamelen. De basisvraag van de dienst is "waar ben je nu mee bezig?". Via Twitter kunnen mensen elkaar online volgen, via de computer of de mobiele telefoon. Om de tweets van GroentenFruit Bureau te volgen, kun je je aanmelden op www.twitter.com. Na aanmelding kan er direct ge‘twittert" worden.

Rss

GroentenFruit Bureau heeft binnen haar website de zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat op elke willekeurige plek op de website een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuwsitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe is RSS te lezen?

Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader. De links naar de feeds van GroentenFruit Bureau zijn:

Delen

Ben je een gebruiker van Google Bookmarks, NuJIJ, LinkedIN, Blogger, Twitter, Facebook, MySpace, Wordpress of andere profiel- blog- en media-sites? Naast berichten kan je deze direct delen op een van deze sites. Door op 'delen' te klikken stuur je het geopende bericht meteen door naar vele andere sites. Zo maakt GroentenFuit Bureau het nog makkelijker om de informatie te gebruiken.

Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.