banner
 
Meer over GroentenFruit Bureau

GroentenFruit Bureau


GroentenFruit Bureau is het marketingcommunicatiebureau voor en namens de groente- en fruitsector. Met ons werk helpen we de belangen te behartigen van tuinders, importeurs, exporteurs, inkopers, verkopers. Met veel toewijding worden vakkennis, creativiteit en een bovengemiddelde betrokkenheid hiervoor ingezet... Lees verder >
      

Corporate campagnes:

het Huis van de Smaak op Floriade2012  Elke weer een andere groente- of fruitsoort onder de aandacht 
   
 Plaats veggipedia op uw eigen website Binnenkort meer info 
   

Bekijk ook alle 2x2-campagnes  Bekijk ook alle 2x2-campagnes >
Bekijk ook alle Gecontroleerde Klasse-campagnes  Bekijk ook alle Gecontroleerde Klasse-campagnes >

Benieuwd wat GroentenFruit Bureau voor u kan betekeken? Neem contact met ons op.

Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.
personphoto
Van: om 01/03/2011 - 16:11
Goede campagne maar wat mij betreft is 2x2 nog echt te weinig!!! Ik ga voor 5x5

personphoto
Van: Yvonne Meerman om 14/04/2011 - 19:17
wat te doen als je dit niet kunt betalen of andeszins geen fruit kunt eten. zijn sapjes een alternatief of heeft u een andere suggestie. b.v.d.

personphoto
Van: Gerrit Das om 16/08/2011 - 19:42
Ik zit er echt mee, ik eet bijna geen groente en fruit meer...reden, het is niet meer lekker. Alleen de sperzieboon is op dit moment lekker. tomaten zijn een hap water, er is iets gebeurt met de broccoli want die is de afgelopen 2 maanden niet echt lekker meer. De appels zijn volgens mij niet alleen een jaar oud, maar ook ingevroren geweest ofzo. Waar ik ook kom , ik kan op dit moment echt nergens meer een echt lekkere appel krijgen. Help mij....ik kom uit Heerenveen, waar kan ik nog lekkere groente krijgen???

personphoto
Van: Rinus Reuvekamp om 18/08/2011 - 17:50
Medewerker GroentenFruit Bureau
Verveld te horen. Begrijpelijk dat u hiermee zit. Veel producten zijn op dit moment van het jaar prima beschikbaar, zoals de tomaten. Er zijn meer dan zestig verschillende soorten tomaat, met ieder een eigen smaak. Over het algemeen is het zo: hoe kleiner de tomaat, hoe zoeter. Ga bij het kopen op zoek naar een wat kleiner tomaatje, met een doorsnee van ongeveer 5cm of kleiner. Let erop dat ze uit Nederland komen, daar komen op dit moment de lekkerste vandaan. Het appelpluk seizoen start weer in september, dan zijn de appels volledig op smaak. Vanaf dan ligt de nieuwe Hollandse oogst weer in de schappen. De broccoli uit Nederland is nu ook goed verkrijgbaar van juni tot en met oktober. Ons advies, let bij het kopen vooral op het land van herkomst, en denk aan de seizoenen. In het seizoen zijn de producten toch het lekkerst! En ieder seizoen zijn er weer andere smaakvolle producten, die u aan uw dagelijkse portie groenten helpen. De exacte beschikbaarheid van de verschillende soorten groenten en fruit vindt u in onze veggipedia.

personphoto
Van: Tom Aarts om 18/04/2012 - 20:18
bij ons op school is dinsdag met het groeten en fruit begonen de kommer wat het eerst het had heel goed en van daag met een peer en morgen een appel het is een hoe ding voor de kinder meer fruit en groenten op school een goed de zet groetjes vanm tom