banner
Meer over Winnaar 2x2-spel...


vierde-winnaar-2x2-spel-krijgt-half-jaar-lang-groenten-en-fruit

Winnaar 2x2-spel krijgt half jaar lang groenten en fruit

11-10-2011

De vierde 2x2-familie van de maand is bekend! De familie Verweij uit Leiderdorp heeft de finale gewonnen en wint hiermee een half jaar lang groenten en fruit. Cily Verweij neemt namens de familie de prijs in ontvangst: “Twee porties fruit per dag, dat is toch heerlijk. En twee ons groente per dag daar kom je makkelijk aan, zeker als je bij je lunch ook nog een tomaat, wat radijsjes of een stuk komkommer neemt”aldus Louise. Ook kans maken op een half jaar lang groenten en fruit? Schrijf je dan nu in met je gezin voor het spannende 2x2-familiespel op 2x2.nl.

Elke dag 2 ons groenten en 2 keer fruit valt misschien niet altijd mee. Bijvoorbeeld door een drukke baan, gezin en kinderen die niet alles lusten. Op 2x2.nl lees je elke dag ervaringen van andere ouders. Zoals over het bereiden van groenten op een manier, die bij kinderen wel in de smaak valt. Of hoe je gemakkelijk tussendoor meer groenten en fruit kunt eten. Of hoe je dat doet op een avond dat er wordt gesport. Heb je zelf ook nog tips? Deel die dan met anderen op het forum. Kijk op 2x2.nl en schrijf je in. De eerste 25.000 deelnemers ontvangen een leuke tomaatwebbutton gratis thuis. Zo zit je straks met een simpele klik dagelijks op 2x2.nl.

Win een half jaar lang groenten en fruit!

Het 2x2-spel op 2x2.nl is een spel vol inspiratie. Je hoeft alleen maar de vraag van de dag te beantwoorden, maar je moet wel snel zijn. De 22 fanatiekste families van de maand worden vervolgens uitgenodigd mee te doen aan de 2x2-finaleopdracht. Deze families maken kans op een half jaar gratis groenten en fruit. Hoe fanatiek is jouw familie? Kijk hoe je scoort in vergelijking met anderen op 2x2.nl.

Campagne

'Ik doe mee met 2x2' is het activerende motto van de groente- en fruitcampagne. Met deze campagne wordt een beweging in gang gezet: een beweging waarbij ouders en kinderen elkaar stimuleren, motiveren en activeren. Doe ook mee met 2x2! De campagne 'Ik doe mee met 2x2' wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie. GroentenFruit Bureau coördineert de campagne.a


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.