banner
Meer over Tijd voor werkfruit


tijd-voor-werkfruit

Tijd voor werkfruit

07-10-2011

Werkfruit herfstoffensief: blijf fit met groenten en fruit op het werk

Vermoeider, minder weerstand en minder vitaal: herfstweer vormt een aanslag op je gezondheid. Voor veel bedrijven is oktober daarom dé maand om ziekte op het werk te voorkomen. Werkfruit biedt hier de lekkerste en gezondste oplossing voor. Want met groenten en fruit op het werk verhoog je gemakkelijker je weerstand. Daarom starten de verzamelde werkfruit toeleveranciers deze herfst een mediaoffensief om bedrijven bewust te maken van de voordelen van groenten en fruit op het werk.

Veel Nederlanders eten nog steeds te weinig groenten en fruit en voldoen daardoor niet aan de richtlijnen goede voeding. Dit blijkt uit recente voedselconsumptie- gegevens. Onderzoek toonde reeds aan dat door fruit en snackgroenten aan te bieden op de werkplek, mensen daadwerkelijk meer groenten en fruit per dag eten. Inmiddels biedt  18% van het Nederlands bedrijfsleven werkfruit aan. Reden genoeg voor de werkfruit toeleveranciers voor een najaarsoffensief.

Start met werkfruit en maak kans op een ipad

Werkgevers profiteren van werkfruit door productievere werknemers, een lager ziekteverzuim en belastingvoordeel! Werkfruit is gewoon een lekker en gezonde snack en houdt de werknemers vitaal. Bedrijven die overwegen werkfruit aan te bieden kunnen via de website een toeleverancier in de buurt selecteren én een indicatieve kostprijscalculatie maken. Medewerkers die hun bedrijf nu aanmelden voor werkfruit maken kans op een ipad.

Meer weten: www.2x2.nl/werkfruitWerkfruit


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.