banner
Meer over Natuurlijke...


natuurlijke-tuinbouw-producten-ware-smaakbeleving-op-de-margriet-winterfair-2011

Natuurlijke tuinbouw producten ware smaakbeleving op de Margriet WinterFair 2011

14-11-2011
De Margriet Winter Fair 2011 staat weer voor de deur. Van 18 tot en met 24 november is dit grootse lifestyle evenement in de Jaarbeurs in Utrecht de plaats waar dames van alle leeftijden zich gaan uitleven en nieuwe items gaan ontdekken op het gebied van mode, lichaamsverzorging, eten en drinken. 

Alles ondersteund met optredens van vele bekende artiesten. Het geheel gebracht in een winterse kerstsfeer. Het wordt genieten voor de dames want  met Puur & Zinnenprikkelend brengt EPI wederom een groot aantal bijzondere tuinbouwproducten onder de aandacht van de bezoekers. 

Ze zullen worden verrast door de heerlijke geuren en smaken van onder andereSoepgoed®, verse soep van de allerbeste paprika’s en tomaten die je kunt voorstellen en..  zij laten proeven en zien hoe gemakkelijk je de heerlijkste verse soep in enkele minuten op tafel tovert.
Tasty Challenge Cress-producten laat mensen beleven wat de smaakwaarde van de aromatische kiemplantjes teweeg brengt en daagt hen uit om na te denken over gerechten waar dit lekkers mee te combineren is.
Enckevort Aardbeien zal laten proeven dat het mogelijk is om een sublieme smaak met Nederlandse aardbeien tot ruim in december te kunnen beleven. Opmerkelijke ideeën en inspiratie zullen de bezoekers krijgen voor nieuwe gerechten met radijs. De veelzijdig van deze groente is bijna onvoorstelbaar.  Daarnaast zal men de ongekende mogelijkheden en gezonde eigenschappen van zwarte knoflook en het werken met groente sauzen, jams’s en chutneys kunnen ontdekken.

Puur & Zinnenprikkelend is te vinden op de Margriet Winterfair in stand 1298 maar het mooiste is dat bezoekers deze overheerlijke producten tegen eerlijke prijzen zullen kunnen kopen.
Puur&Zinnenprikkelend is een initiatief van EPI om consumenten zintuiglijk te verleiden en te prikkelen met kwaliteitsproducten uit de land- en tuinbouw. “We laten mensen voelen, proeven, ervaren en ruiken welke ongekende mogelijkheden er met  kwaliteitproducten uit deze sector mogelijk zijn en onderstrepen ondertussen de gezonde eigenschappen van het consumeren van groente en fruit” aldus Peter van Zeijl.

Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.