banner
Meer over Maandag start...


maandag-start-week-van-de-kropsla

Maandag start week van de Kropsla

27-10-2011

 

Met een nieuw 'ik Sla door' recept en traditioneel bereide kropsla wordt in de week van 31 oktober tot en met 6 november promotie gemaakt voor Kropsla.
Speciaal hiervoor is een samenwerking gesloten tussen versleverancier Freshweb.nl, chef-kok Hein Onderwaater en GroentenFruit Bureau.

Het aanbod van kropsla is de laatste jaren flink toegenomen. Naast de bekende botersla zijn er veel nieuwsoorten, als Salanova, Lollo Bionda, Lollo Rossa, groene –en rode eikenbladsla zijn tegenwoordig het hele jaar door te krijgen. De producten bevatten van nature veel vezels en weinig calorieën; Ideaal om af te vallen en om je weerstand te verhogen. Kropsla bevat namelijk veel ijzer, vitamine A en C.

Freshweb.nl is als leverancier voor versproducten voor de horeca een belangrijke partij voor de toelevering van verse kropsla aan culinaire restaurants. Hein Onderwaater, de jonge chef van hotel-restaurant De Gouden Leeuw van Van der Valk in Voorschoten heeft op creatieve en culinaire wijze een tweetal recepten ontwikkeld.

Kropsla op de kaart

Op 20 oktober heeft Hein Onderwaater het nieuwe recept officieel bekend gemaakt, waarna ze gedurende een heel seizoen op de kaart staan in restaurant De Gouden Leeuw in Voorschoten.

Voor de recepten en informatie over de week van de kropsla kijk je op www.2x2.nl/kropsla


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.