banner
Meer over Kom zaterdag 20-8...


kom-zaterdag-20-8-proeven-bij-aubergine-zomertour-in-zwolle

Kom zaterdag 20-8 proeven bij aubergine zomertour in Zwolle

15-08-2011

Ik ben ook lekker op de BBQ nieuwe promotiecampagne Aubergine

De Nederlandse auberginetelers willen de aubergine in Nederland op de kaart zetten. Deze zomer vragen zij alle Nederlanders te bewijzen dat een aubergine lekker is op de BBQ. Mensen die hier foto’s van maken en op facebook zetten maken kans op een Big Green Egg. Om deze “Ik ben ook lekker op de BBQ” campagne aan te wakkeren zullen de telers samen met vrouwelijke BBQ pro’s: de BBQ Babes, door Nederland toeren om te laten zien hoe divers een aubergine kan zijn. Komende zaterdag staan zij in Zwolle centrum.

Bijzonder

Het is voor het eerst dat telers op een dergelijke manier hun groente aan de man brengen. Zij zijn van mening dat aubergine natuurlijk heel erg gezond is, maar bovenal niet kan ontbreken op elk gezellig BBQ feest. Daarom reizen ze samen met de BBQ Babes heel Nederland door. Aubergine is de perfecte grillgroente: gemakkelijk te bereiden, vrolijk van kleur en eenvoudig op smaak te brengen. En natuurlijk lekker en gezond! Hoog tijd dus dat barbecueënd Nederland deze gezonde groente ook gaan bereiden!

Win mooie prijzen met vlammende Facebook prijsvraag

Geïnspireerd door “Ik ben ook lekker op de BBQ” kunnen mensen foto’s insturen van alles wat lekker is op de BBQ. Het hoofdthema is aubergine, maar alle creaties zijn welkom. Degene met de meeste stemmen wint de hoofdprijs: een professionele Big Green Egg barbecue. De tweede prijs bestaat uit een aubergine BBQ-pakketten (5x) en de troostprijs is een “ik ben lekker kok” schort en kookboek (25x). De campagne zal deze hele zomer duren tot eind september. Volgend jaar wordt deze campagne opnieuw opgepakt en verder uitgebreid.

Auberginetelers A8

A8 is de belangenbehartiger voor en namens de Nederlandse Aubergine, ter verbetering van hun marktpositie. Naast promotie zijn kwaliteitsverbetering en marktinformatie belangrijke speerpunten. In de uitvoering van de promotie activiteiten wordt A8 ondersteund door GroentenFruit Bureau en Uluru | Beagle.

Meer weten?

http://www.ikbenooklekkeropdebbq.nl of www.facebook.com/ikbenooklekkeropdeBBQ


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.