banner
Meer over Groentetelers...


groentetelers-presenteren-soepgoed

Groentetelers presenteren SoepGoed

19-08-2011

BARENDRECHT - Groentetelers van coöperatie Versdirect.nl brengen groentepakket SoepGoed op de markt om snel een zelfgemaakte soep te kunnen maken.

56 Procent van de Nederlanders eet minimaal 1 keer per week soep. Toch ziet driekwart als groot nadeel dat het veel tijd en moeite kost om zelf te maken, zo blijkt uit onderzoek van ConsumerVoice.

Groenten én kruiden

Versdirect.nl heeft daarom SoepGoed ontwikkeld. Dit is een convenience groentepakket van duurzame groenten met kruidenmix, zodat consumenten zelf snel en gemakkelijk (binnen 30 minuten) verse en gezonde soep op tafel kunnen zetten. Smaak, gemak en bewustzijn vormen de grondgedachte van dit soeppakket.

Op de buitenkant van het pakket staat in vier simpele stappen hoe een heerlijke soep bereid wordt.

Het product ligt sinds deze week als pilot bij Plus Zondag in Pijnacker in de winkelschappen.

Op groenteafdeling

De eigenzinnige, recyclebare draagverpakking maakt dat de groenten goed te zien en te ruiken zijn. Het product staat dan ook bij de groenteafdeling en niet tussen de blik- en instant-soepen

Met SoepGoed willen de telers benadrukken dat ze de groenten hoogwaardig en maatschappelijk verantwoord telen.Teler Kees Ammerlaan staat als trotste teler afgebeeld op de verpakking. “We gebruiken biologische gewasbescherming voor schone en gezonde groenten."

SoepgoedPaprika en tomaat

SoepGoed is momenteel verkrijgbaar in de smaken paprika en tomaat. In het pakket zitten alle groenten die nodig zijn voor het bereiden van een complete maaltijdsoep.

Paprika SoepGoed bevat 4 grote rode paprika’s en 2 tomaten. Tomaten SoepGoed heeft drie verschillende tomatentypes.

Andere smaken, zoals courgette, zijn in ontwikkeling. De kruidenmix (glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen of E-nummers) is ontwikkeld door Verstegen.

De adviesprijs is 4,49 euro. Volgens Versdirect.nl voordeliger dan wanneer de consument zelf de benodigde groenten en specerijen afzonderlijk koopt.

Meer Informatie: 

http://www.facebook.com/soepgoed
http://www.soepgoed.nl 

  

Bron: http://www.evmi.nl


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.