banner
Meer over Dutch Specials...


dutch-special-vanaf-morgen-verkrijgbaar-bij-groentespeciaalzaken

Dutch Specials vanaf morgen verkrijgbaar bij groentespeciaalzaken

19-04-2012

Exclusieve groenten en gezonde snacks verkrijgbaar bij de detailhandel

Vanaf morgen zijn de Dutch Special producten als de Courgette Fleur, speciale aubergines, asperges, gele frisée en snackkomkommers verkrijgbaar in de winkels van de Best Partners in Fresh. Deze keten van groentenspeciaalzaken heeft vestigingen door heel Nederland waaronder: Den Haag, Maartensdijk, Haren, Maarsen en Beverwijk.
Elke week zal er een Dutch Special product centraal staan in de winkels waarbij men speciale aandacht geeft aan dat product. Rungis is de Dutch Special toeleverancier, zij zorgen ervoor dat de producten bij de Best Partners In Fresh terecht komen en tevens beschikbaar zijn voor de horeca.

Aftrap
Twee weken geleden is de samenwerking met de Best Partners in Fresh, Rungis en Dutch Specials feestelijk afgetrapt bij Koppert Cress. De zusjes van zanger Jan Smit, Monique en Jenny hebben de eerste aankoop gedaan van de Dutch Special producten. Aansluitend vond er een walking dinner plaats met de Dutch Special producten.

Enthousiast?
Dutch Specials zal via elke individuele teler leverbaar blijven en via de reeds bekende kanalen. Uw bestelling kunt u rechtstreeks plaatsen via Rungis 0180-617899.


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.