banner
Meer over Campagnenieuws:...

Campagnenieuws: Elstar

31-08-2011


 

Campagne nieuws
Nederlandse Elstar telers willen de Elstar appel opnieuw op de kaart zetten. Tijdens het appelseizoen staat daarom de Elstar extra in de schijnwerpers. Ter promotie voor de bekendste appel van eigen bodem loopt van 5 tot en met 17 september een speciale campagne "Elstar. Altijd raak." Hou daarom de TV en de appelpresentatie bij de groenteman of in de supermarkt in de gaten! Kijk voor meer informatie op de internetsite www.elstaraltijdraak.nl

 

17 September Landelijke Appelplukdag
Wil je weten wat er allemaal gebeurt voordat die overheerlijke Elstar appel thuis op de fruitschaal ligt? Zin om een keertje de appels niet te kopen in de supermarkt of bij de groenteman, maar zelf plukken in de boomgaard? Het kan tijdens de landelijke Appelplukdag van Nederland Bloeit op 17 september. Bezoek de internetsite www.nederlandbloeit.nl om te kijken waar er appels kunnen worden geplukt bij jou in de buurt.

 

Elstar bevordert jouw 2x2!
Eat an apple a day, helpt jouw 2x2! Zorg dat je in je tas altijd een appel hebt, ideaal voor de lekkere trek onderweg. Dagelijks een appel eten is een makkelijke en goede manier om aan je 2x2, oftewel 2 ons groenten en 2 keer fruit, te komen. Ga naar de website van 2x2.

Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.