banner
Meer over Bosschenaar...


bosschenaar-miquel-gonzales-wint-ikbenooklekkeropdebbq.nl

Bosschenaar Miquel Gonzales wint ikbenooklekkeropdebbq.nl

26-09-2011

Afgelopen weekend ontving Bosschenaar Miquel Gonzales uit handen van aubergineteler Jan Willem Vedder een professionele Big Green Egg barbecue. Tezamen met een variëteit van smakelijke aubergines won hij hiermee de laatste hoofdprijs van de auberginecampagne ikbenooklekkeropdebbq.nl.

Winnaar Gonzalez deed mee aan de online prijsvraag waarbij mensen foto’s konden ‘posten’ over alles wat op de barbecue bereid wordt. Hoofdthema was aubergine. Degene met de meeste ‘likes’ won. De prijsvraag was een centraal onderdeel in de promotiecampagne voor aubergine die deze zomer plaatsvond. Komend jaar zal een de zomerpromotie voor aubergine van dit jaar een vervolg krijgen.

 ikbenooklekkeropdebbq.nl

De Nederlandse auberginetelers willen de aubergine in Nederland op de kaart zetten. Deze zomer vroegen zij alle Nederlanders te bewijzen dat een aubergine lekker is op de BBQ. Mensen die hier foto’s van maakten en op facebook plaatsten, maakten kans op een Big Green Egg. Om deze “Ik ben ook lekker op de BBQ” campagne aan te wakkeren toerden de telers samen met vrouwelijke BBQ professionals; de BBQ Babes, door Nederland.

Meer weten?

http://www.ikbenooklekkeropdebbq.nl/

of www.facebook.com/ikbenooklekkeropdeBBQ


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.