banner
Meer over 24Kitchen en...


24kitchen-en-voedingscentrum-trekken-samen-op-in-de-keuken

24Kitchen en Voedingscentrum trekken samen op in de keuken

03-04-2012      
Hoe maak je een lekkere, snelle en ook nog gezonde maaltijd? Meesterkok Rudolph van Veen laat het zien in zijn programma De Makkelijke Maaltijd op 24Kitchen. Hij wordt hierbij ondersteund door het Voedingscentrum, dat vanaf 1 april een inhoudelijke bijdrage levert aan een aantal programma’s van de tv-zender.


Het partnership is op 30 maart ondertekend door 24Kitchen en het Voedingscentrum. De samenwerking betekent dat het Voedingscentrum plaatsneemt in de Raad van Advies van 24Kitchen en de nodige informatie en kennis zal leveren. Te beginnen bij het programma De Makkelijke Maaltijd.

Met deze samenwerking wil het Voedingscentrum kijkers van 24Kitchen laten zien wat lekkere en gezonde voeding is en op welke manieren je dit klaar kan maken. Maar ook hoe je kan koken op een manier die duurzaam is en minder belastend voor het milieu.

De Makkelijke Maaltijd

In De Makkelijke Maaltijd wordt aandacht besteed aan gevarieerd, lekker en gezond eten voor het hele gezin. Zo wordt aandacht besteed aan gerechten die geliefd zijn bij kinderen. Ook is er behalve voor de Hollandse pot aandacht voor Italiaanse en Marokkaanse gerechten. Bij al deze gerechten gaat het erom dat ze binnen een half uur op tafel staan en verantwoord zijn. Meesterkok Rudolph van Veen en zijn vijf jonge talenten helpen de kijker met het koken van heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd.
Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.