banner
Meer over 24kitchen


24kitchen

24kitchen

21-09-2011

Het is zover: vanaf 1 oktober start de eerste Nederlandse foodzender op kanaal 24. Kijk naar programma's over alles wat met eten en het bereiden van eten te maken heeft, gepresenteerd door onder andere meesterkoks Rudolph van Veen en Angelique Schmeinck. Ga mee op smaakavontuur en laat je inspireren en enthousiasmeren door 24Kitchen! De zender 24Kitchen ontvangt u met het Digitale TV pakket van UPC.

Programma's:

De Makkelijke Maaltijd – Rudolph van Veen

Wil jij je gezin ook een gevarieerde verse maaltijd voorschotelen en niet langer dan een half uur in de keuken staan? Dan gaat meesterkok Rudolph van Veen je daarbij helpen. Dagelijks bereidt hij in het programma ‘De Makkelijke Maaltijd’ heerlijke en simpele, doordeweekse maaltijden. Want zoals Rudolph altijd zegt: iedereen kan koken!

The Taste Of Life Basics – Rudolph van Veen en Rob Baan

Rudolph en groenteteler Rob Baan gaan samen terug naar de basis van het koken en geven voorlichting over Nederlandse producten. In elke aflevering staat één groente of product centraal. Rudolph bezoekt de kwekerij van Rob Baan zodat men kan zien waar de producten vandaan komen en hoe hoog de kwaliteit van deze Nederlandse producten is. ‘The Taste of Life Basics’ gaat terug naar de basis in de keuken en de kijker leert hoe je met verse, gezonde ingrediënten kunt koken. Stap voor stap wordt uitleg gegeven over verschillende kooktechnieken.

Taste of Cooking – Angelique Schmeink

Meester-kok Angélique Schmeinck neemt in dit programma de kijker mee op smaakavontuur. Zij leert ons smaken creëren zodat wij straks zelf op ontdekkingstocht kunnen gaan. Het is een programma dat inspiratie geeft en een kijkje neemt in het brein van een echte meesterkok. Angélique Schmeinck laat zien dat elk ingrediënt zijn eigen favoriete vrienden heeft.

Grenzeloos Koken – afwisselende koks

Lekker op vakantie, wie wil dat niet? In ‘Grenzeloos Koken’ nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie en wel op een hele unieke plek, namelijk in je eigen keuken! John Gerdsen brengt de romantische en elegante keuken van Frankrijk tot leven. De smaakvolle gerechten van de Bourgondiërs zijn nu ook simpel zelf thuis te maken. Met Giovanni Caminita geniet je van de Italiaanse keuken. Giovanni is Italiaan in hart en nieren en het koken werd hem met de paplepel ingegoten. Naast een gepassioneerde kok is hij ook bassist en bandleider van de band van Marco Borsato. Verder gaan we ook op avontuur met Danny Jansen in de Aziatische keuken en dromen we weg met de Arabische gerechten van Merijn en Nadia. De koks van ‘Grenzeloos Koken’ zijn onze eigen culinaire reisleiders.

Taste Of Life Travel – Rudolph van Veen

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten.

Rudolph’s Bakery – Rudolph van Veen

In dit programma deelt Meester-patissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor zijn favoriete zoete en hartige recepten. Rudolph weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen om van te watertanden op tafel kan toveren, of het nu brood, taart of cake is. Steel de show bij vrienden en familie met een droomtaart of verwen iedereen met een heerlijke quiche.

Bron: UPC.nl


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.