banner
 
Meer over werkfruit


werkfruit

werkfruit


Hard werken kost energie. Maak daarom dagelijks tijd voor een gezond tussendoortje.

Werkfruit stimuleert het eten van vers fruit of snackgroenten op het werk. Omdat het lekker en makkelijk is. Het stimuleert je om energieker door te werken. Het kan eenvoudig en kan vandaag nog worden geregeld. 

Kies een werkfruit-leverancier bij jou in de buurt. De werkfruit-leverancier bezorgt wekelijks vers fruit op je werkplek. Je beslist zelf wanneer het fruit wordt afgeleverd en hoe vaak. Vervolgens ben je wekelijks verzekerd van een gevarieerd aanbod aan lekker vers en rijp fruit. Klik hier om je aan te melden

Voordelen van Werkfruit
Werkfruit, ook bekend als 'fruit op het werk', 'bedrijfsfruit' of 'kantoorfruit', heeft tot doel de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Werkfruit leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. De werksfeer verbetert en dat alles draagt bij aan een lager ziekteverzuim. Het aanbieden van Werkfruit is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar.

Lees meer op de officiele landelijke website:

2x2.nl/werkfruit

Gezond snacken op het werk kan met tal van smakelijke producten. Een overzicht:

Aalbessen

Aardbei

Abrikoos Ananas

Appel

Babykiwi

Bananen

Bessen Bleekselderij Bramen
Cherrytomaten Druiven Frambozen Galiameloen Grapefruit
Kersen Kiwi Komkommer Kruisbes Lychee
Mandarijnen Mango Meloen Mineola Nectarine

Passievrucht

Peren

Perzik Pompoen Pruimen
Radijs

Sharonfruit

Sinaasappel

Snackkomkommers Babypaprika

Snoeptomaatjes

Tomaat Vijgen

Waspeen

Watermeloen

Werkfruit is een initiatief van GroentenFruit Bureau. Voor de komende 3 jaar is er voor dit project een samenwerking aangegaan met HBD, Werkfruitleveranciers en Productschap Tuinbouw.