banner
 
Meer over Reif für Genuss


reif-fur-genuss

Reif für Genuss


Probleemloos genieten van Nederlandse vruchtgroenten

In 2008 zijn we gestart met een driejarige promotiecampagne vruchtgroenten gericht op de Duitse consument. Ambitie: Duitse consumenten,
maatschappelijke organisaties en media (h)erkennen dat ze probleemloos kunnen genieten van Nederlandse vruchtgroenten.

Thema: 100% Reif für Genuss

Om deze ambitie te realiseren, gaan we de Duitse consument letterlijk opzoeken. Een speciaal ontwikkeld Geschmackshaus (smaakhuisje) bezoekt hoofdsteden van de Duitse deelstaten. Met als thema '100% reif für Genuss' kunnen consumenten zelf ervaren dat je probleemloos kunt genieten van Nederlandse vruchtgroenten.

Kom ook eens langs bij ons Gesmackshaus!

We nodigen je van harte uit om langs te komen in Duitsland. Hou de website in de gaten voor het actuele programma.

Opvallende communicatiemiddelen ondersteunen deze campagne

De aanwezigheid van het Geschmackshaus wordt in de steden via de media vooraf aangekondigd. Tevens nodigen een levensgrote paprika en komkommer consumenten uit om te komen proeven. In het Geschmackshaus ligt foldermateriaal en een 'Geschmacksrad' waarop lekkere gerechten en handige bereidingstips staan vermeld.

Hollandlabel .NL een belangrijke drager in deze campagne

Naast het Geschmackshaus is het nieuwe hollandlabel '.NL' een belangrijke drager in de campagne. Herkenbare herkomst is immers belangrijk voor het vertrouwen van de consument. .NL staat voor een sector die uitblinkt in vakmanschap, bescherming, toewijding, transparantie en innovatie. Om de consument een optimaal gegarandeerde kwaliteit van Nederlandse groenten en fruit te kunnen bieden.

Nieuwe campagnewebsite www.hollandproduce.nl voor promotiecampagne

Parallel aan de presentatie van het Geschmackshaus is een nieuwe website voor Nederlandse vruchtgroenten ontwikkeld. Op www.hollandproduce.nl treft de Duitse consument naast het programma onder meer informatie over vruchtgroenten, bereidingswijzen, bewaar- en schoonmaaktips en heerlijke recepten.