banner
Meer over Zomerfruitfiets...


zomerfruitfiets-in-utrecht

Zomerfruitfiets in Utrecht

27-08-2011
De Zomerfruitfiets – een bakfiets volgeladen met fruit – legt in de zomermaanden een route af door het hele land om iedereen kennis te laten maken met zomerfruit. De Zomerfruitfiets is met behulp van GPS te volgen via www.facebook.com/zomerfruit, zodat je weet wanneer de fiets bij jou in de buurt is. Via Twitter en Facebook kan je vervolgens een eigen bakje zomerfruit aanvragen, waarna de Zomerfruitfiets een bezoekje brengt aan degenen die de leukste reden hebben opgegeven om een bakje fruit te ontvangen. Zo wordt zomerfruit letterlijk binnen handbereik gebracht!

Een vette snack of een bakje zomerfruit? Uit onderzoek van GroentenFruit Bureau blijkt dat maar liefst 70% gaat voor het gezonde alternatief, als beide voor onze neus staan. Dat is ook niet zo raar, want Nederlanders vinden zomerfruit lekker en je lichaam vaart er wel bij. Echter, naast de aardbei is zomerfruit nog niet top of mind bij veel Nederlanders en wordt dus vaak over het hoofd gezien. GroentenFruit Bureau coördineert de campagne Zomerfruit en komt deze zomer met een actie waarmee de zomerfruitfamilie voor iedereen binnen handbereik is; via Facebook en Twitter kan je je eigen bakje zomerfruit laten bezorgen door een heuse Zomerfruitfiets.

De Zomerfruitfiets bezoekt op de volgende data de volgende steden:
  • Amsterdam: 15 juni
  • Rotterdam: 16 juli
  • Breda: 23 juli
  • Nijmegen: 30 juli
  • Den Bosch: 13 augustus
  • Utrecht: 27 augustus
Meer informatie kunt u lezen in ons Persbericht over de zomerfruitfiets

Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.
personphoto
Van: Sylvia Klompenhouwer om 29/08/2011 - 12:54
Beste allemaal, Ik ben Voedingsadviseur in een instelling voor mensen met een beperking in Baarn. We geven een Dag Gezonde Levensstijl op donderdag 6 oktober voor cliënten , medewerkers en verwanten. Misschien een leuk idee om met de bakfiets deze instelling te bezoeken die dag? Ik hoop dat er geen kosten dan aan zijn verbonden want we hebben ons budget al wat overschreden. Graag hoor ik van u. Vriendelijke groeten Sylvia Klompenhouwer