banner
Meer over Varend Corso...


varend-corso-westland-2011

Varend Corso Westland 2011

05-08-2011

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend, uniek en kleurrijk evenement. In het weekend van 5, 6 en 7 augustus varen zo'n zestig fraaie, met bloemen en planten, groenten en fruit gedecoreerde boten een vaarroute van ongeveer 70 kilometer door de kernen van de gemeenten Westland en Midden Delfland en de gemeenten Vlaardingen, Rijswijk, Den Haag en Delft. Het grootse, zomerse evenement ontvangt ieder jaar ruim 300.000 bezoekers. Elke corsodag heeft een eigen route in de regio.

Bijzonder is dat de organisatie van Varend Corso Westland in handen ligt van zo'n 400 vrijwilligers: schippers, muzikanten, figuranten, creatieve mensen. Ieder draagt zo zijn steentje bij aan een uitstekende streekpromotie. Want dat is uiteraard waar het om draait, het corso laat zien wat Het Westland uit de kassen te bieden heeft: prachtige verse producten op een gezonde manier opgekweekt.

Bron & meer informatie: varendcorso.nl


Heeft u een mening over dit artikel? Registreer of Log-in om te reageren.
personphoto
Van: Wilma Van Rijn om 06/06/2011 - 17:56
Het Varend Corso Westland is echt de moeite waard om eens te bezoeken! Vanaf het water proberen figuranten en muzikanten het publiek erbij te betrekken!