banner
* A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


 

2x2-nieuwsbrief december 2012Header: NIEUWSBRIEF 2x2
'Ik doe mee met 2x2' is het activerende motto van de groente- en fruitcampagne, die vorig jaar van start ging. De campagne wil ouders enthousiasmeren en ze de overtuiging geven dat het helemaal niet zo moeilijk is om elke dag 2x2 te eten. Met de 2x2-campagne wordt een beweging in gang gezet: een beweging naar bewust bezig zijn met het eten van groenten en fruit. Een beweging waarbij ouders en kinderen elkaar stimuleren, motiveren en activeren. De campagne wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie. GroentenFruit Bureau draagt zorg voor de uitvoering. Graag brengen wij u op de hoogte van de activiteiten van ‘Ik doe mee met 2x2’ en aan 2x2 gelieerde campagnes in 2013. Doe ook mee met 2x2!
 
 
 2x2 activiteitenplanning 2013 

Komend jaar staan er volop 2x2 activiteiten gepland. De campagne ‘Ik doe mee met 2x2!’ trapt begin van het nieuwe jaar af. Vanaf 14 januari 2013 wordt onder andere de TV-spot weer uitgezonden. Doe ook mee met 2x2 en klik hier voor de 2x2 planning.

Lees verder

 
Evaluatie: ‘Ik doe mee met 2x2!’

Uit onderzoek blijkt dat de campagne al goed aanslaat bij de doelgroep gezinnen met kinderen tot 12 jaar (41%). De boodschap komt bij 75% goed aan. Door het zien van de campagne is 50% van de doelgroep zich bewust van het belang van groenten en fruit.

Lees verder

 
  2x2 campagne vers verwerkte groenten

Elke dag 2 ons groenten eten is gemakkelijker wanneer je verse groenten en groenten uit blik, glas en diepvries regelmatig afwisselt. Dit is de boodschap van de internationale campagne voor versverwerkte groenten in Frankrijk, België en Nederland. De campagne, die in april 2011 van start is gegaan, sluit naadloos aan bij de campagne 'Ik doe mee met 2x2'. De campagne heeft een looptijd van 3 jaar en wordt mede mogelijk gemaakt door steun van de Europese Unie.

Lees verder

 
  Voor meer informatie

Wilt u meer weten over 2x2 of heeft u vragen? Ga dan naar www.2x2.nl/toolbox of neem contact op met GroentenFruit Bureau op 079-347 08 08.
 
 

CONTACT | FEEDBACK | AFMELDEN NIEUWSBRIEF

Licentie voor gebruik van inhoud | Disclaimer en privacy | GroentenFruit Bureau op Youtube | GroentenFruit Bureau op Twitter